Ung kunstner bag fælles udstilling

Kategori: Art | 7. august 2009

FLENSBORG AVIS

SØNDERBORG. ProjectZero, Sønderborg Kommune og Sønderborg havneselskab har udarbejdet en fælles eksponering af Sønderborgs budskaber til de unge gæster, som indtager Alsion i forbindelse med klimakonferencen Bright Green Youth (BGY).

På en 11 x 4 meter væg i Forskerparken på Alsion eksponeres områdets kernebudskaber til de unge: innovation, talentudvikling og lederskab på CO2-neutralitet.

Væggen er udarbejdet i samarbejde med den unge kunstner Rasmus Bøhrnsen Okholm, som til dagligt er HF-studerende på Statsskolen. Værket har to demensioner: På afstand træder kernebudskaberne klart frem; går man ind i billedet får man mere specifik information.

- Det har været spændende og udfordrende for mig at deltage i denne proces, som har givet mig en helt ny dimension i min kunstneriske udfoldelse. Jeg udtrykker mig normalt gennem malerier; denne opgave linker op til en vigtig global udfordring og er blevet løst i et spændende samarbejde under skarpe tidsfrister, siger Rasmus Bøhrnsen Okholm.

Direktør Peter Rathje, ProjectZero har også været glad for samarbejdet med den unge kunstner:

- Jeg har fulgt Rasmus Okholm gennem nogle år og især hæftet mig ved den kraft og dynamik, han lægger for dagen i sine værker. I forbindelse med BGY har vi behov for, at budskaberne til de unge målrettes i både grafik, billede og tekst. Rasmus Okholm har leveret et unikt fingeraftryk på det færdige produkt, som vi glæder os til at vise til de mange BGY gæster i den kommende uge, siger han.

Udstillingen er åben for publikum søndag den 9. august kl 10-16 og mandag den 10 august kl. 9-12.

Læs mere om Rasmus Bøhrnsen Okholm på www.flamboyant.dk

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Flamboyants nyhedsbrev og modtag mails med inspiration, nyheder og tilbud.
envelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right