Retur og reklamation

Det er ikke altid, at det man har bestilt lever op til forventningerne eller din pakke er blevet beskadiget undervejs i transporten.

Pakken beskadiget under fragten?

Hvis din pakke er beskadiget så tøv ikke med at skrive til info@flamboyantstudio.dk, så gør vi alt hvad vi kan for at du får et ordenligt og ikke-beskadiget produkt. Reklamationskrav skal ske senest inden for 5 hverdage efter at du har modtaget pakken.

I mailen skal du vedhæfte følgende billeddokumentation:

  • Billede af skaden
  • Pakkens ydre flader
  • Pakkelabel
  • Pakkens indre emballage.

Oprettelse af en klage kan tage 4-10 hverdage.

Vi kræver ikke returforsendelse for beskadige produkter.

Ønsker du at bytte eller returnere?

Hvis du vil bytte din plakat eller have pengene tilbage, så kan du altid sende pakken retur til os. Husk at vedlægge dit ordrenummer.

Flamboyant Studio

Dybbøl Bygade 81

6400 Sønderborg

+45 60 15 48 07

info@flamboyantstudio.dk

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe kan jeg returnere min bestilling og hvad skal være opfyldt?

Du kan returnere din vare i op til 14 dage efter modtagelsen. Varen skal være i samme stand, som da du modtog den dvs. uden mærker og knæk i plakaten.

Hvordan får jeg mine penge retur?

Når vi har modtaget din vare og godkendt returneringen, overfører vi købsbeløbet tilbage til den konto, varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.

Specielt for Design selv produkter

Design selv produkterne er personliggjorte, unikke produkter, som kun bliver produceret til netop din bestilling. Derfor kan vi ikke tage produktet tilbage på samme måde, som med vores andre produkter. Den almindelige returret gælder derfor ikke for design selv produkterne. Lever design-selv produktet ikke op til din for ventning med hensyn til kvalitet, så skriv eller ring til os, så prøve vi at finde en løsning til dig.

Specielt for julegaver

Har du lagt din ordre mellem 1. november og 24. december, kan du bytte eller returnere din vare indtil 17. januar året efter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Flamboyants nyhedsbrev og modtag mails med inspiration, nyheder og tilbud.
envelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right