check GRATIS FRAGT check 1-2 DAGES LEVERING check HØJESTE KVALITETWorldwide shipping
DKK

Got Questions?

Service

Hvornår modtager jeg min plakat?

Hurtig leveringstid er vigtig for os, så derfor modtager du din plakat 1-2 hverdage efter du har bestilt den. Hvis du bestiller inden kl. 08:00 alle hverdage, sender vi plakaten samme dag.

Hvad koster fragten?

Vi har gratis levering ved køb over kr. 299,- og ellers kr. 35,- for fragt.

Ved køb af malerier i størrelse 150×150 eller større koster fragten 999,- og bliver leveret med Danske Fragtmænd

Hvordan bliver min pakke leveret?

Din pakke bliver leveret til en GLS pakkeshop eller erhvervsadresse. Med mindre du bestiller et Maleri eller Canvas, da det så er Danske Fragtmænd der levere.

Hvorfor kan jeg ikke ligge min vare i kurven?

Hvis du ikke kan lægge din plakat i indkøbskurven, kan det skyldes at du endnu ikke har valgt størrelse af plakaten eller om du ønsker ramme.

Bliver jeg pålagt gebyr ved betaling med kreditkort?

Nej! Vi har ingen skjulte gebyr i vores shop. Den pris du ser ved checkout er den endelige pris.

Plakater

Hvilket papir bliver plakaterne trykt på?

Vores plakater bliver trykt på den højeste papirkvalitet med et mat finish, så du undgår unødvendige refleksioner.

Hvordan bliver plakaterne pakket ind?

Du vil modtage din plakat i et paprør. Hvis du køber med ramme vil plakaten blive monteret i rammen.

Canvas

Hvad er Canvas?

Vi tilbyder markedets absolut bedste kvalitet. Vi benytter et ekstra kraftig bomuldslærred, der sammen med vores unikke printteknik giver yderst skarpe og klare farver, som du med garanti ikke ser andre steder.

Fordelen ved print på lærred er blandt andet at strukturen i overfladen gør, at du undgår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Vores lærredsprint falmer ikke og kan rengøres med en våd klud. Det er derfor ikke nødvendigt med en coating, da de beskyttende evner er indbygget i printet.

Canvas

Hvad er Akustik?

Foto på akustikplade er meget mere end bare dekorativ kunst til væggen. Vores akustikplader med foto fungerer som lyddæmpende billeder, der reducerer støj og larm i rummet væsentligt. Vores plader har en lydabsorption på 0,95 (klasse A). Er der meget ekko og klang i hjemmet, er foto på akustikplader det perfekte valg. De lyddæmpende billeder printes i lige så høj kvalitet som vores andre produkter og leveres i størrelser op til 120×240 cm.

Malerier

Er malerierne signeret?

Alle malerier bliver signeret af Rasmus Okholm. Der medfølger ægthedsbevis, der dokumenterer ægthed og værdi – din garanti for at dit værk er et ægte Rasmus Okholm.

Har du andre spørgsmål?

Hvis du har et andet spørgsmål som ikke står i vores FAQ er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også chatte direkte med os gennem vores livechat på Facebook. Vi kan også træffes på telefon 60 15 48 07 eller du kan sende en mail til info@flamboyantstudio.dk

Instagram

@ Flamboyantstudio.dk

Nyeste opslag