Levering 1-5 arbejdsdage
Fri fragt over 399,-
4.7/5 på Trustpilot
Kundeservice
DKK
  • DKK
  • EUR

Spørgsmål?

Service
Plakater
Canvas
Akustik
Malerier

Hurtig leveringstid er vigtig for os, så derfor modtager du din plakat 1-2 hverdage efter du har bestilt den. Hvis du bestiller inden kl. 08:00 alle hverdage, sender vi plakaten samme dag.

Vi har gratis levering ved køb over kr. 299,- og ellers kr. 35,- for fragt.

Hvis du ikke kan lægge din plakat i indkøbskurven, kan det skyldes at du endnu ikke har valgt størrelse af plakaten eller om du ønsker ramme.

Nej! Vi har ingen skjulte gebyr i vores shop. Den pris du ser ved checkout er den endelige pris.

Vores plakater bliver trykt på den højeste papirkvalitet med et mat finish, så du undgår unødvendige refleksioner.

Du vil modtage din plakat i et paprør. Hvis du køber med ramme vil plakaten blive monteret i rammen.

Vi tilbyder markedets absolut bedste kvalitet. Vi benytter et ekstra kraftig bomuldslærred, der sammen med vores unikke printteknik giver yderst skarpe og klare farver, som du med garanti ikke ser andre steder.

Fordelen ved print på lærred er blandt andet at strukturen i overfladen gør, at du undgår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Vores lærredsprint falmer ikke og kan rengøres med en våd klud. Det er derfor ikke nødvendigt med en coating, da de beskyttende evner er indbygget i printet.

Vores akustikbilleder består af lyddæmpende plader med en klasse A lydabsorption, hvilket kan betegnes som det bedste på markedet. Derfor vil akustikbilledet:

  • Forbedrer akustikken i rummet
  • Gøre det lettere, at høre hvad hinanden siger
  • Reducere irrelevante lydkilder såsom baggrundsstøj

Alt i alt gør akustikbilleder det altså nemmere at nyde hinandens selskab i køkkenalrummet eller være produktive og bevare koncentrationen i det åbne kontorlandskab. Samtidig bringer det lyddæmpede billede liv og stemning til rummet i kraft af dets dekorative aspekt.

Alle malerier bliver signeret af Rasmus Okholm. Der medfølger ægthedsbevis, der dokumenterer ægthed og værdi – din garanti for at dit værk er et ægte Rasmus Okholm.

Vores akustikbilleder kommer i den samme høje kvaliteter som resten af vores sortiment, da det printes i højkvalitets UV-print, med holdbare og dekorative billedresultater til følge:

  • Farverne fremstår skarpe og klare, og i kraft af akustikbilledet strukturerede overflade får motivet et flot spil.
  • UV-printet er desuden yderst holdbart og resistent over for sollys og børnefedtfingre, hvorfor dit akustikbillede holder mange år ud i fremtiden.

Akustikbilledet kan sagtens fungere som opslagstavle på grund af det specielle lydabsorberende materiale. Opslagstavlefunktionen fungerer uanset motivet på dit akustikbillede, og det påvirker ikke billedets lyddæmpende effekt at sætte nåle i lydpladen. Dog vil lydabsorptionen reduceres, hvis store dele af akustikbilledets overflade tildækkes af for eksempel post-its, postkort eller anden form for materiale, som du sætter på din opslagstavle.

En dekorativ idé til at udnytte opslagstavlefunktionen kan være at få printet et verdenskort på akustikbillede. Så kan du nemlig placere tegnestifter, der hvor du har rejst rundt i verden, eller udpege dine næste feriemål.

Det vigtigste for at sikre en optimal lyddæmpende effekt i dit private hjem er at finde det rette antal af akustikplader i forhold til rummets størrelse.

Som en tommelfingerregel skal akustikpladerne fylde mellem 10 og 20 % af gulvets areal i et almindeligt rum med cirka 2,5-3 meter til loftet. Har du et gulvareal på 40 kvm. skal du således bruge 4-8 akustikplader. Størrelsen på hver plade er ikke vigtigt, da det er det samlede areal som tæller.

Herefter kan det være relevant at tænke over pladernes placering i rummet, da det ofte er en smule mere effektivt at placere akustikpladerne på væggen i talehøjde frem for loftet. Det skyldes, at når vi taler, så udsender vi primært lyd i vandrette linjer, hvorfor lyden rammer væggen først, og akustikpladerne kan derfor absorbere en større del af lyden i dette område. Lyden breder sig dog også til andre dele af rummet, så akustikplader i loftet har stadigvæk stor positiv effekt.

Akustikpladerne er 40 mm tykke, og kan måle op 120×240 cm.

Når der opstår lydbølger i rummet, reflekteres disse mellem rummets flader, og skaber mere eller mindre støj og efterklang, alt afhængig af hvor effektive rummets materialer er til at absorbere lyden. Eksempelvis har hårde overflader som gipsvægge og beton en dårlig absorptionsevne, mens glasuldsmaterialet, som vores lydplader fremstilles i, har en særligt god evne til at absorbere lyden.

I stedet for at reflektere lyden tilbage i rummet, absorberes den altså ind i lydpladen og dermed nedsætter lydpladen efterklangstiden og akustikken forbedres.

Lydplader kan i kraft af deres lydabsorberende materiale kontrollere og reducere lydtryksniveauet i rummet, og bidrage til en bedre trivsel og velvære indendørs. For eksempel kan lydpladerne være med til at forbedre omgivelserne på arbejdspladsen eller i det private hjem.

Åbne kontorlandskaber med højt til loftet og mange støjkilder kan skabe et stressende arbejdsmiljø, men ved at forbedre akustikken med lydplader øges koncentrationen og produktiviteten og den generelle mentale trivsel. I det åbne køkkenalrum hvor samtaler er i centrum, kan lydpladerne forbedre taleforstålighed og reducere ekko, samt de situationer hvor mange mennesker er samlet og lydniveauet stiger stødt, fordi alle taler højere og højere for at blive hørt.

 
 

Har du andre spørgsmål?

Hvis du har et andet spørgsmål som ikke står i vores FAQ er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også chatte direkte med os gennem vores livechat på Facebook. Vi kan også træffes på telefon 60 15 48 07 eller du kan sende en mail til info@flamboyantstudio.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Flamboyants nyhedsbrev og modtag mails med inspiration, nyheder og tilbud.
envelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right