Hurtig levering
Fri fragt over 399,-
4.7/5 på Trustpilot
Kundeservice
DKK
  • DKK
  • EUR

Tidligere elever bag udstilling

Kategori: Standard | 11. februar 2009

Af Ilse Marie Jacobsen - Sønderborg Ugeavis

SØNDERBORG: Sidste år afsluttede 17 elever Sønderjyllands Kunstskoles Billedkunstneriske Grundkursus. Nu er de unge kunstnerspirer spredt ud over det meste af  Skandinavien, men 18-årige Rasmus Okholm blev hjemme i Sønderborg, og hans prøver på at samle flokken engang imellem.

Rasmus er derfor også manden bag en udstilling den kommende weekend på Kunstskolen. Der vil ni fra hans klasse vise deres nyeste værker.

Foruden Rasmus Okholm er Ekatarina Gusarova, Kevin Johannsen, Naja Møller, Jannie Petersen, Marie-Louise Buchholz, Maria Alwén og Vivian Oehlenschlæger Hansen med. Udstillingen åbnes fredag kl 15. Den dag kan billederne ses til kl 19. Lørdag og søndag er åbningstiden kl 11-15. Der er gratis adgang.

Og det bliver alt andet end kedeligt, lover Rasmus Okholm, som selv bidrager med nogle ret provokerende ting. Han er nemlig ikke bange for at bruge saftige bandeord, når budskaberne skal ud. En del af hans værker blev til efter bruddet med kæresten.

Rasmus, som lige nu går på statskolen, er ikke i tvivl, at hans fremtid ligger i kunstens verden. Lige nu arbejder han bl.a.på en serie med de syv dødssynder. Det første værk hedder "Hovmod".

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Flamboyants nyhedsbrev og modtag mails med inspiration, nyheder og tilbud.
envelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right