Flamboyant Studio

Moderne kunst siden 2007

Flamboyant er stedet, hvor du finder unik og spændende kunst til priser, de fleste kan være med på. Vi har været på markedet siden 2007 og solgt kunst til hele Danmark og udlandet. 

Flamboyant Studio er et moderne galleri, hvor du kan finde noget for enhver smag.  Vi tilbyder alt lige fra malerier, plakater, til lærredstryk og akustikprint, som forbedre lyden og akustikken i dit hjem. 

 

DIT HJEM I FOKUS

At købe kunst ved Flamboyant er en oplevelse i sig selv!  Vi stræber efter at hjælpe dig med at visualisere vores kunstværker i dit hjem. 

I vores chat taler vi gerne med dig om dine særlige behov. Tal med os om, hvorvidt dit værelse er lukket eller åbent, om rummet er oplyst med naturligt eller kunstigt lys, farverne på dine vægge, arrangementet af møblerne. Har vi at gøre med et møbleret værelse – eller bare vægge? Foretrækker du en eksplosion af farve eller en bugt med sindsro og fokus?

Du kan sende et foto at dit væg til os og kort tid efter modtage et billede af, hvordan det færdige resultat vil se ud. I alt, hvad vi gør, gør vi det til vores mission at hjælpe dig med at finde den helt rigtige kunst til dit hjem. 

Vil du stadig vide mere? Skriv gerne til os i chatten eller på mail, og vi svare dig hurtigst muligt.

 

VI KENDER INGEN GRÆNSER FOR GOD KUNST

Genremæssigt kender vi ingen grænser, for god kunst er ikke genrebestemt. Vi skal kunne stå inde for kunsten. Derfor går vi meget op i at at udvægle de helt rigtige værker og kunstnere.

 

VI RAMMER DINE KUNSTVÆRKER IND

Vi vil give dig den bedste service muligt. Derfor rammer vi dine kunstværker ind i de bedste rammer, der findes på markedet. Vi har et stort udvalg af håndlavede rammer fra Spanien.

 

VI VIL VÆRE I BLANDT DE BEDSTE

Det er Flamboyants mål at være bedst blandt de allerbedste gallerier i Danmark.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Flamboyants nyhedsbrev og modtag mails med inspiration, nyheder og tilbud.
envelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right