Hurtig levering
Fri fragt over 399,-
4.7/5 på Trustpilot
Kundeservice
DKK
  • DKK
  • EUR

Canvas

Print på lærred

Vi tilbyder markedets absolut bedste kvalitet, af print på lærred. Vi benytter et ekstra kraftig bomuldslærred, der sammen med vores unikke printteknik giver yderst skarpe og klare farver, som du med garanti ikke ser andre steder.

Fordelen ved print på lærred er blandt andet at strukturen i overfladen gør, at du undgår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Vores lærredsprint falmer ikke og kan rengøres med en våd klud. Det er derfor ikke nødvendigt med en coating, da de beskyttende evner er indbygget i printet.

Se vores udvalg

Lærred på 18 mm blindramme

Vi printer dit foto på et lækkert semimat bomuldslærred, med en printteknik, som giver skarpe og klare fotos i gallerikvalitet. Lærredets struktur giver et organisk look og sikrer dig, at du undgår genskin fra diverse lyskilder. Printet er vandfast og falmer ikke. Lærredet spændes udover en 18 mm dyb blindramme og leveres klar til ophængning.

Lærred med svæveramme

Vælg mellem 2 forskellige svæverammer som indrammer dit lærredsprint uden at overlappe selve printet. Rammen skaber et flot afbræk imellem motiv og væg. Vi printer med 6 farvet uv-print, hvor du får et skarpt og holdbart resultat, der kan tåle genskin fra lyskilder og kan rengøres med en fugtig klud. Canvasprintet har en organisk semimat overflade med en let struktur, som skaber et flot spil i printet.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Flamboyants nyhedsbrev og modtag mails med inspiration, nyheder og tilbud.
envelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right