fbpx

PACKSHOTS / PRODUKTBILLEDER

ET PACKSHOT ER IKKE BARE ET BILLEDE, MAN KAN TAGE SELV

Gode billeder af dit produkt kan forøge salget mere med mere end 500% Dårlige billeder sælger ikke! Vi producerer billeder af produkter der styrker salget og har høj fokus på kvalitet.

I dag er det helt afgørende, at du har skarpe, flotte billeder af de produkter, din virksomhed sælger. Billederne er med til at bringe potentielle kunder tættere på et køb, fordi de tydeligt kan se produktet. Hvis billedet er dårligt og uprofessionelt, får det omvendt kunden til at blive utryg ved dig som leverandør. Vi levere produktbilleder i hele Danmark.

RODUKTFOTOGRAFERING DER SÆLGER VAREN

Har du en webshop eller butik, der forhandler fysiske produkter, kommer du ikke uden om, at det kræver gode billeder. Du skal bruge billeder til selve webshoppen, produktkataloger, annoncer og al anden markedsføring. Og her gælder det om at sikre, at billederne fremstiller dit produkt så flot og attraktivt som muligt.

FLERE MULIGHEDER INDEN FOR PRODUKTFOTOGRAFERING

Du kan både få packshots, hvor produktet er fritlagt, hvor der er en baggrund, hvor der er lagt særlig vægt på at fremhæve detaljer og hvor produktet er vist i en sammenhæng. Her kan du læse lidt om de forskellige muligheder:

Produktfotografering i miljø

Det betyder, at dine produkter bliver vist i en sammenhæng fx med andre produkter eller i en brugssituation, hvilket kan stimulere slutkunderne til et køb.

Produktfotografering af smykker

Det er vigtigt, at packshots af smykker viser de smukke detaljer, så kunderne får det hele med. Vi har særligt fokus på lyssætningen, så der ikke kommer spejlinger i de blanke overflader på smykkerne.

Produktfotografering af tekstil

Brug af usynlige mannequiner giver en fantastisk flot 3D-effekt, der viser tøjets snit på en tydelig måde for slutkunden.