check FRI FRAGT OVER 299,- check 1-2 DAGES LEVERING check HØJESTE KVALITETWorldwide shipping
DKK

Flamboyant Studio

Om Flamboyant Studio

Flamboyant Studio er en plakat- og kunst virksomhed, det har eksisteret siden maj 2017. Webshoppen er stiftet af Rasmus Okholm, som er driver selskabet som direktør og kreativ udvikler. 

Konceptet er enkelt; der bliver løbende designet nye plakater, som kan købes her på shoppen. Her er noget til alle rum og indretningsstile, til priser de fleste kan være med på. Missionen er at gøre det let og billigt for alle at få en moderne boligstil med flotte og anderledes motiver, natur og positivitet.

Hvem er Rasmus Okholm?

Rasmus Okholm er uddannet mediegrafiker (Aarhus Tech), kunstner (BGK) og fotograf (Medieskolerne Viborg). Han har udstillet på adskillige gallerierne: Art Copenhagen, Art Herning, Illums Bolighus m.fl. Rasmus har der ud over designet 3 kunstbøger, og filmet og produceret en lang række musikvideoer i samarbejde med danske artister.

Med mit site ønsker jeg at bringe min kunst ind i de danske hjem – der skal være noget til enhver smag og pris.

Rasmus har altid været meget inspireret af andre kunstnere, lige fra Banksy til Hornsleth og til fotografer som David Lachapelle.  

“Jeg elsker at kunne bruge flere teknikker, fra mine forskellige erfaringer som kunstner, grafiker og fotograf. At lave kunst hvor man blander fotografi og maling gør processen meget mere spændende”.

Instagram

@ Flamboyantstudio.dk

Nyeste opslag