check GRATIS FRAGT check 1-2 DAGES LEVERING check HØJESTE KVALITETWorldwide shipping
DKK

Flamboyant Studio

FLAMBOYANT

MODERNE KUNST SIDEN 2007 

 

Flamboyant er stedet hvor du finder unikt og spændende kunst, til priser de fleste kan være med på. Vi har været på markedet siden 2007 og solgt kunst til hele Danmark. 

Flamboyant Studio er et moderne galleri, hvor du kan finde noget for enhver smag. Vi tilbyder alt lige fra plakater, til lærredstryk og akustikprint som forbedre lyden og akustikken i dit hjem. 

 

DIT HJEM I FOKUS

 

At købe kunst ved Flamboyant er en oplevelse i sig selv! Vi stræber efter at hjælpe dig med, at visualisere vores kunstværker i dine værelser. I vores chat taler vi gerne med dig om dine særlige behov. Tal med os om, hvorvidt dit værelse er lukket eller åbent, om rummet er oplyst med naturligt eller kunstigt lys, farverne på dine vægge, arrangementet af møblerne. Har vi at gøre med et møbleret værelse – eller bare vægge? Foretrækker du en eksplosion af farve eller en bugt med sindsro og fokus? Du kan sende et foto at dit værelse til os og kort tid efter modtage et mockup af hvordan det færdige resultat vil se ud.

I alt, hvad vi gør, gør vi det til vores mission at hjælpe dig med at finde den rigtige kunst til dit hjem. Vil du stadig vide mere? Skriv gerne til os i chatten eller på mail og vi svare dig så hurtigt vi bare kan.

LIMITED OG MALET KUNST AF RASMUS OKHOLM

 

Vi tilbyder også malet kunst, der er lavet og signeret af kunstneren Rasmus Okholm. Vælg mellem store malerier, mindre akvareller eller flotte skulpturer.  Det er en af vores grundlæggende overbevisninger, at kunst hører til alle, og derfor er priserne på ægte kunst altid til forhandling.

Rasmus Okholm er uddannet kunstner (BGK), grafiker (Aarhus Tech), og fotograf (Medieskolerne Viborg). Han har udstillet på adskillige gallerier: Art Copenhagen, Art Herning, Illums Bolighus m.fl. Rasmus har derudover designet 3 kunstbøger, filmet og produceret en lang række musikvideoer i samarbejde med danske artister.

“Med denne site ønsker jeg, at bringe min kunst ind i de danske hjem – der skal være noget til enhver smag og pris”

Rasmus har altid været meget inspireret af andre kunstnere, lige fra Banksy til Hornsleth og til fotografer som David Lachapelle.  

“Jeg elsker at kunne bruge flere teknikker, fra mine forskellige erfaringer som kunstner, grafiker og fotograf. At lave kunst hvor man blander fotografi og maling gør processen meget mere spændende”

Instagram

@ Flamboyantstudio.dk

Nyeste opslag