Hurtig levering
Fri fragt over 399,-
4.7/5 på Trustpilot
Kundeservice
DKK
  • DKK
  • EUR

Kunst til dine soveværelsesvægge

Kategori: Inspiration | 4. oktober 2021

Der er ikke noget mere personligt - mere dig - end dit soveværelse. Den rigtige soveværelseskunst vil få dig til at sove godt eller inspirere dig til at komme ud af senen på den rigtige fod. Se vores tips og ideer til valg af den rigtige kunst til dine soveværelsesvægge, og udforsk vores samling af eksklusiv vægkunst!

Soveværelses kunst til at bygge en drøm på

En god nats søvn er afgørende for at forblive sund og produktiv. Det rigtige kunst til soveværelset kan hjælpe dig med at finde en god nats søvn og vågne op og se dagen i øjnene. Leder du stadig efter det helt rigtige kunstværk til din soveværelsesvæg? Se vores guide herunder for tips og inspiration!

Hvilken slags stemning vil du have i dit soveværelse?

Soveværelset er ikke bare der, hvor du sover om natten - gør det til en destination. For at gå en inspirerende atmosfære kan du vælge billeder, der fører dig til fjerne steder, f.eks. De fantastiske bybilleder i vores samling af bykunst eller panoramaudtryk af skove og bjerge i vores serie af naturkunst.

Hvilke farver får dig til at sove?

Dæmpede farver hjælper dig med at slappe af. Måske mere end noget andet farvearrangement, skaber sort -hvid kunst en atmosfære af klarhed og ro. I sidste ende er det op til dig. Det vigtigste er at du føler dig godt tilpas i dit soveværelse og at du arrangere dit soveværelse farveskema i harmoni med din egen stemning. 

Valg af det rigtige tema til dit soveværelse

De indtryk, der afgives af dit valg af soveværelsesdesign, påvirker dine drømme og giver form til det ubevidste. Vælg et print, der emmer af klarhed og styrke, et særligt træk ved vandfotografering. 

Store kunsttryk til dine vægge i soveværelset

Hvilken størrelse og form er den rigtige til dit soveværelse? Store formater har stor betydning gennem deres størrelse. De fanger din opmærksomhed og opslukker dig i scenen. Vores store kunstværker er særligt imponerende, når de harmonerer med resten af ​​dit soveværelse. Dine møbler, farven og strukturen på dine gardiner og farven på dine vægge bør alle tages i betragtning, når du beslutter dig for størrelsen og formen på et soveværelsesprint.

Små kunsttryk til soveværelset

Er er ikke meget ledig vægplads i dit soveværelse? Ikke et problem - En billedvæg af flere små kunstværker er en fantastisk måde at maksimere begrænset vægplads på. Vi har masser af ideer til, hvordan man kan hænge og arrangere flere udskrifter på en væg på én gang. Se vores ideer og tips, og gør din soveværelsesvæg til en smuk gallerivæg her.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Flamboyants nyhedsbrev og modtag mails med inspiration, nyheder og tilbud.
envelopecartphone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-right