fbpx

Artpusher

– POPULÆRE PRODUKTER –

ARTPUSHER

Artpusher er en af ​​de nye bølger af europæiske gadekunstnere, hvis værker ser skarpe ud både i galleriet og på gaderne.

Hans inspiration spænder fra hans far, en dygtig akvarelmaler, til Picasso, Basquiat, Warhol og Koons sammen med Street Art -guruer som Ron English, Banksy og Blek Le Rat. Disse udtryk kan ses i størrelsen, omfanget og detaljerne i hans fotorealistiske værker, der trækker på popkunst, street art og tegneserier (specifikt japansk manga) for at skabe storstilet bybilleder med fokus på forbrugerismen i vores samfund.

Artpusher er en af ​​de nye bølger af europæiske gadekunstnere, hvis værker ser skarpe ud både i galleriet og på gaderne. Hans inspiration spænder fra hans far, en dygtig akvarelmaler, til Picasso, Basquiat, Warhol og Koons sammen med Street Art -guruer som Ron English, Banksy og Blek Le Rat. Disse udtryk kan ses i størrelsen, omfanget og detaljerne i hans fotorealistiske værker, der trækker på popkunst, street art og tegneserier (specifikt japansk manga) for at skabe storstilet bybilleder med fokus på forbrugerismen i vores samfund.

Hans værker tiltrækker både øjet med kommercielle uoverensstemmelser; mærker forvrænges, logoer ødelægges og samles igen. Ironi drypper praktisk talt af hvert værk, og humoren er tydelig. Hans værker er værd at bruge tid på, frem for at zoome forbi.

Det, der imponerede mig ved Artpusher's arbejde, er opmærksomheden på detaljer og høje færdighedsniveau hele vejen igennem. Jeg synes, det er rimeligt at sige, som mangeårig Street Art -fanatiker, at der lever en anstændig mængde nyt arbejde på ironiskolen uden klart budskab eller idé. I modsætning hertil stammer disse værker tydeligvis fra en mere moden kunstner, en der er fortrolig og bruger sit medie til politisk kommentar - ikke bare en der går “Kapitalisme: dårlig; Banksy-lignende stencil: god ”.

Sam Senchal

ART ATTACK

Kunstværkerne i Artpusher er blevet udstillet sammen med ikoner som Banksy, Space Invader, Damien Hirst, Ricard Prince og Warhol.

Du finder hans originale oliemalerier på væggen hos ​​kunstsamlere og internationale virksomheder som; MAERSK, Microsoft, Digital og SAXO BANK.

Artpusher er blevet godkendt af National Dansk Designmuseum.