fbpx

Julekalender i animation

Ho Ho Ho og godt nytår! Julen er slut og et nyt år er startet. Er dit firma klar med underholdning til kunderne? Ikke kun i julen, men hele året er konkurrencer med til at fange dine kunders opmærksomhed. Der er intet så sjovt som en god og sjov konkurrence, hvor man som kunde kan vinde præmier og som virksomhed kan udvide kundedatabasen.

Jeg tilbyder flotte animationer til, at gøre årets underholdning ekstra spændende for dig og dine kunder! Mulighederne er mange, det er kun fantasien der sætter grænser.

Herunder kan du se Flamboyant Studios adventsjulekalender 2018. Jeg lagde en ny animation op hver søndag i advent, på min virksomheds facebookprofil. Jeg brugte ikke penge på at promovere dem, men fordi så mange havde interesse i at vinde, skaffede det mig ca. 100 nye følgere. Jeg er sikker på at, hvis jeg havde kastet nogle penge efter det, have det kunne fordoble antallet af følgere.

Videoerne er 4 små og meget simple konkurrencer, som lynhurtigt fanger din forbrugerens opmærksomhed. Derfor synes man også det er sjovt at, se videoen til ende og deltage i den.