OM OS

Flamboyant Studio er et reklamebureau med speciale i kreative grafiske løsninger, der skaber vækst. Vores fokus ligger på at give vores kunder konkrete redskaber, der har effekt

på deres budskab trykte som digitale. Vores største drive er vores kunders vækst.

 

HVEM ER FLAMBOYANT STUDIO?

 

Flamboyant Studio er beliggende i Aarhus og Sønderborg og samarbejder med kunder i hele landet. Uanset hvor stor eller lille opgaven er, er drivet er lige stort.

 

Selvom bureauet er et nyopstartet bureau, som blev stiftet 2017, har ejeren Rasmus Okholm dog arbejdet med alle grafiske grene på højt plan siden 2008 - uddannet på Aarhus Tech som mediegrafiker i 2017. Derudover er han også uddannet indenfor fotografi, webdesign og kunst.

 

Rasmus Okholm har de sidste mange år bevæget sig i kunstmiljøet og har udgivet 2 bøger med illustationer i form af fotografier. Det har blandt andet ført til en del udstillinger rundt omkring i landet bl.a. Art Copenhagen, Art Herning og en stor udstilling i Illums Bolighus i København.

 

MARKEDSFØRING SKAL KUNNE BETALE SIG

 

Vi elsker effektiv markedsføring og salgsfremmende designløsninger – det er hele grunden til, at vi er i reklamebranchen. Den passion smitter af på vores arbejde. Markedsføringen skal kunne betale sig, og med vores kompetencer, knokler vi for at lave løsninger, der hurtigt tjener pengene hjem.

 

.

Det grafiske design har mange styrker og skal derfor tillægges stor værdi - en værdi Flamboyant Studio behandler med den største respekt. Alle har en mening om design, specielt fordi det tiltrækker vores opmærksomhed, appeller til vores følelser og får os til at reagere. Det rette design taler sit eget sprog.

 

KUNDEN I FOKUS

 

Vi tager vores kunder seriøst. Vi tror på helhjertede løsninger og gør ikke noget halvt. Vi føler os privilegerede, hver gang en virksomhed giver os en opgave. Det forpligter. Derfor løber vi gerne en ekstra meter for at løsningen bliver bedst mulig. Det giver tilfredse kunder, men mindst lige så vigtigt er, at vi er selv tilfredse, når dagen er omme.

 

At tænke ud af boksen og være kreativ er noget vi prioritere højt for at få et godt resultat. Du behøver ikke vide præcis hvad du vil have, kom med en idé som vi muligvis kan brainstorme sammen eller lad mig komme med mit kreative udkast.

 

HVORFOR VÆLGE OS?

 

Er du et firma, kunstner, musiker eller andet? Og mangler du grafisk hjælp til at få det ansigt ud ad til, som dit produkt fortjener? Så er Flamboyant Studio det helt rigtige valg. Priserne er konkurrencedygtige og vi stopper ikke, før vi har det resultat som du har i tankerne.

 

Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud.

 

Flamboyant Studio © | Søgade 6D | 8000 Aarhus | +45 60 15 48 07 | CVR: 38 62 83 99 | info@flamboyantstudio.dk