Som kunde hos Flamboyant Studio vil du møde en brændende passion for effektiv markedsføring og elegante, salgsfremmende designløsninger – en passion, der smitter af på vores arbejde.

Det skal virke effektivt og samtidig se godt ud.

 

FOKUS PÅ DIT MÅL

 

Hurtighed og effektivitet er nogle af de egenskaber, vores kunder ofte fremhæver. Du bliver ikke mødt med smarte buzzwords og teoretiske udredninger, men med forståelige målsætninger og konkrete løsninger.

 

Du er garanteret en dedikeret indsats, når du indgår et samarbejde med Flamboyant Studio. Du vil opleve et professionelt, dygtigt og kompetent reklamebureau, som ønsker at være en afgørende faktor på din vej mod succes. Vores fokus er dit mål.

 

FÅ MERE UD AF DIT MARKEDSFØRINGSBUDGET

 

Markedsføringen skal selvsagt kunne betale sig, og vi knokler for at lave løsninger, der tjener pengene hjem og mere til. Derfor forbeholder vi os ret til at stille de kritiske spørgsmål, så vi får et

indgående kendskab til lige præcis din forretning.

Gensidig tillid og fortrolighed giver de bedste betingelser for en løsning, der passer lige præcis til jeres mål, rammer og pengepung – i sidste ende handler det om, at I får mest muligt ud af markedsføringsbudgettet.

 

DU BLIVER HØRT

 

Som kunde hos Flamboyant Studio er du altid i direkte kontakt med de personer, der arbejder på dit projekt. Kommandovejen er kort, og du undgår en hær af konsulenter og projektledere, der alt andet lige vil fordyre produktet og forsinke processen. Du bliver hørt, og på den måde kan vi levere de bedste løsninger inden for både tids- og budgetramme – vi fungerer som en ekstra medarbejder i virksomheden, men I slipper for at skulle bekymre jer om pension, feriepenge og sygedage.

 

SAMARBEJDE

Fundamentet for succes er et godt, dynamisk og resultatorienteret samarbejde. Vi forpligter ikke vores kunder gennem kontrakter og bindingsperioder. Vi vil vælges for vores resultater og måde at være på i det løbende samarbejde. Det tror vi giver den mest frugtbare dialog.

 

ÅBENHED

 

Med kendskab følger en gensidig åbenhed og tillid. Vi arbejder bedst, når vi har kundens fortrolighed og indsigt i forretningen. Samtidig lægger vi vægt på at leve op til den tillid kunderne viser

 

os. Man skal kunne stole på, at fortrolige oplysninger behandles ordentligt, og at vi løser opgaverne med høj kvalitet, til tiden og økonomisk forsvarligt.

 

BUDGETSIKKERHED

 

Vi er hverken dyre eller billige – vi er rimelige. Samtidig lægger vi vægt på, at vi er enige om forudsætningerne, inden vi går i gang. På baggrund af en præcis projektbeskrivelse kan vi lægge et fast opgavebudget, som du kan være sikker på holder, når fakturaen bliver udskrevet.

Flamboyant Studio © | Søgade 6D | 8000 Aarhus | +45 60 15 48 07 | CVR: 38 62 83 99 | info@flamboyantstudio.dk